Nyponpulver är precis som det låter ett pulver gjort av nypon

Nyponpulver

Nyponpulver är precis som det låter ett pulver gjort av nypon som du enkelt kan lägga i smoothies, koka upp till en härlig nyponsoppa eller vill du kanske strö den på gröten. Pulvret gör det enkelt för dig att lägga till nyponens goda egenskaper lite här och var och kan göra stor skillnad på ditt mående. Nypon har nämligen flera olika goda egenskaper.

Goda egenskaper hos nypon:

  • Innehåller C-vitamin.
  • Innehåller A-vitamin.
  • Innehåller flera olika naturliga mineraler så som kisel, zink och järn.
  • Innehåller olika antioxidanter.
  • Studier visar att nypon hjälper mot ledvärk.
  • Enligt forskning så skyddar GOPO (som finns i nypon) våra broskceller.

Nyponen hjälper dig med sina bra egenskaper hur du än äter den

Bästa möjliga resultat

Nyponen hjälper dig med sina bra egenskaper hur du än äter den. Men vill du att ditt nyponpulver ska ge bästa möjliga resultat så bör du tänka på att tillsätta pulvret i kall mat.

Du kan givetvis tillsätta nyponpulvret i varm mat också men då får du inte lika bra resultat av nyponen eftersom att flera av nyponens bra egenskaper försvinner när den värms upp. För bästa resultat bör du därför tänka att nypon och kyla är bästa kombination.

Bra läge att använda nyponpulver

Du kan tillföra nyponpulver i din kost dagligen om du så vill

Nyponpulver kan användas av alla, såväl stora som små och kan inte skada dig på något vis om det inte är så att du är allergisk mot just nypon eller av andra skäl inte bör förtära nypon. Nyponpulver passa människor i alla åldrar just eftersom att nyponen har så bra egenskaper.

Du kan tillföra nyponpulver i din kost dagligen om du så vill men kan också välja att enbart tillföra det när du har brist på någon vitamin eller mineral. Exempelvis så är det väldigt bra att tillföra nyponpulver i kosten under en graviditet eftersom att det då är enkelt att få järnbrist.

Och är du i behov av C-vitamin så passar nyponen dig ypperligt

Och är du i behov av C-vitamin så passar nyponen dig ypperligt. En kopp nypon kan nämligen innehålla lika mycket C-vitamin som 35-40 apelsiner gör.

Köp Nyponpulver

Där finns inte speciellt mycket att tänka på när du ska köpa nyponpulver förutom det att du ska välja en variant som du tycker passar dig och som du känner dig trygg i att använda.

Vid regelbunden användning av nyponpulver så kan du märka stora skillnader

Vad gäller priset för nyponpulver så varierar det en aning en vanligtvis så kan du hitta 200g nyponpulver till ett pris runt hundralappen. Men där finns även varianter som kostar mer. Detta beror dels på vart ifrån nyponen kommer, hur dem är odlade och andra små saker som tillkommer i priset.

Resultat av användning

Vid regelbunden användning av nyponpulver så kan du märka stora skillnader, framförallt om du tidigare haft brist på någon mineral eller vitamin. Även många av de som har värk i lederna märker tydliga resultat efter det att de använt sig av nyponpulver regelbundet.

Där finns inte speciellt mycket att tänka på när du ska köpa nyponpulver

Även du som inte har brist på någon vitamin eller dylikt kan känna av effekten av nyponpulvret då du med hjälp av det näst intill kan vara 100% säker på ditt dagliga intag av vitaminer och mineraler och kan dessutom dra nytta av GOPO som bland annat hjälper flera av cellerna i din kropp och dina leder.

About the author

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *