Om

Hos Dalslandsmat.se tror vi på kraften i bra mat och rätt näring för att leva ett långt, hälsosamt och lyckligt liv. Vår mission är att göra det enkelt och överkomligt för alla att ta hand om sin hälsa genom att erbjuda en rad olika kosttillskott, vitaminer och mineraler som kan bidra till en bättre livskvalitet.

Vårt ursprung

Vi är en familjeägd och driven verksamhet med rötter i det vackra Dalsland. Vår passion för hälsosam mat och livsstil växte fram ur en önskan att förstå hur rätt näring kan påverka kropp och själ. Det ledde oss till att starta Dalslandsmat.se, där vi nu erbjuder ett brett sortiment av produkter som speglar denna filosofi.

Varför välja oss?

När du handlar från Dalslandsmat.se kan du vara säker på att du får produkter av högsta kvalitet. Alla våra produkter är noga utvalda och testade för att försäkra att de uppfyller våra höga standarder för renhet och effektivitet. Vi erbjuder även en omfattande guide och bloggsektion där du kan lära dig mer om hur olika vitaminer och mineraler påverkar din kropp, och hur du kan optimera din hälsa genom rätt kost och motion.

Hållbarhet och ansvar

För oss är det viktigt att inte bara fokusera på individuell hälsa, men också på hälsan hos vår planet. Vi strävar efter att minimera vår miljöpåverkan genom att välja leverantörer som använder hållbara produktionsmetoder och genom att erbjuda miljövänliga förpackningsalternativ.

Säkra och smidiga betalningar

Vi förstår att säkerheten är en stor oro när man handlar online. Därför använder vi de senaste säkerhetsteknologierna för att skydda dina personuppgifter och din betalningsinformation. Oavsett om du väljer att betala med kreditkort, direktbetalning eller PayPal, kan du vara säker på att din transaktion är säker.

Vi är här för dig

Har du frågor eller funderingar? Vårt engagerade kundservice-team står redo att hjälpa dig med allt från produktrådgivning till frågor om din beställning. Du kan enkelt nå oss via e-post, telefon eller vårt kontaktformulär på webbplatsen.

Tack för att du valt Dalslandsmat.se. Vi ser fram emot att vara en del av din resa mot ett hälsosammare liv!